Asiakkaat ja kumppanit - Maansiirto Rossi Oy

Oikeiden yhteistyökumppaneiden valinta on yksi tärkeimmistä seikoista kun tavoitteena on vastata haasteeseen pysyä tiukoissa aikatauluissa ja samalla rakentaa ennen kaikkea laatua. Luotettavien ja kokeneiden yhteistyökumppaneiden avulla pystytään tarjoamaan kokonaisvaltaisia palveluita, jolloin asiakas säästää aikaa sekä välttyy ikäviltä yllätyksiltä.

Maansiirto Rossi onkin turvallinen valinta kumppaniksi kun päämääränä on rakentamisen laatu ja aikataulussa pysyminen. Pohjanrakentaminen ei tarkoita vain perustusten kaivamista. Hyvin tehty pohja takaa myös pitkäkestoisen ratkaisun niin rakentamisessa kuin yhtiestyösuhteissa.

Itse hyödynnämme alan parhaita osaajia, jotta tehokkuus ja osaaminen pysyvät halutulla tasolla. Yhteistyöverkostoomme kuuluu toimittajia alan tukuista, maa-ainesten myyjiä, rakennusliikkeitä sekä useita erikoisosaajia. Vaadimme toimittajiltamme aina rehellistä ja topakkaa asennetta niin rakentamisessa kuin yhteiskunnallisissa velvoitteiden suhteen. Katsomme myös eduksi tukea Suomalaista työtä ja osaamista.

Ota yhteyttä!

Tai soita meille

040 766 5769 (Ville)
0400 574 109 (Jorma)